Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Non Paper που κυκλοφορεί μετά τα γεγονότα στον 4ο Παιδικό Σταθμό

Το παρών έγγραφο διακινείτο σήμερα προς τους γονείς των παιδιών του 4ου Παιδικού Σταθμού Βύρωνα (στον οποίο πριν μία εβδομάδα έγινε το συμβάν με το παιδί που διέλαθε της προσοχής και βγήκε στο δρόμο) με παράκληση να το υπογράψουν.
Σε αυτό φέρεται οι γονείς να μιλούν στο πρώτο πρόσωπο για το πόσο ευχαριστημένοι είναι από τον παιδικό σταθμό και να απευθύνονται στην Δημοτική Αρχή, στον κ. κ. Εισαγγελέα Αθηνών καθώς και προς πάσα έννομη αρχή, οτι το συμβάν ήταν απλά ατυχές.
Είναι εμφανές ότι έχει συνταχθεί από δικηγόρους. Για ευνόητους λόγους έχουν σβηστεί ονόματα.
Καλούμε τους γονείς να μην υπογράψουν τίποτα, γιατί ούτε ευθύνες θα αποδοθούν, ούτε θα προχωρήσει η δημοτική αρχή σε βελτίωση των κτιριακών υποδομών και της ασφάλειας των παιδικών σταθμών και κυρίως γιατί με αυτό το έγγραφο δίνουν άφεση αμαρτιών στο γεγονός που συνέβη καθώς και δεσμεύονται με την υπογραφή τους σε περίπτωση νέου σοβαρού συμβάντος ότι οι συνθήκες ήταν άριστες και δεν
ευθύνεται κανείς.
Όποιος διακινεί τέτοια έγγραφα να έχει και το θάρρος να το κάνει ενυπόγραφα (ποιος το διακινεί και για ποιο λόγο) και όχι να τα δίνει ανωνύμως προς τους γονείς και μάλιστα γραμμένο στο πρώτο πρόσωπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου