Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Νέες μονάδες Airbnb στον Βύρωνα





Σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Μαδυτού, στην διασταύρωση με την οδό Δεληλάμπρου και στην διασταύρωση με την οδό Ανατολικής Θράκης κατασκευάζονται δύο πολυτελείς μονάδες Airbnb.

Δυστυχώς η μάστιγα του Airbnb μετά το Κουκάκι, το Παγκράτι και άλλες περιοχές της Αθήνα, τώρα έχει πλέον έρθει και στον Βύρωνα.

Νέα AirBNB στον Βύρωνα σημαίνει νέες εξώσεις και νέες αυξήσεις ενοικίων. Δυστυχώς από όπου έχει περάσει η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης δεν βλέπουμε καμία ανάπτυξη αλλά μία πάγια εξαθλίωση, οικονομική και ψυχολογική όλων όσων νοικιάζουν η θέλουν να νοικιάσουν κατοικία.

Φοιτητές, Οικογένειες με μικρά παιδιά, Άνθρωποι του μεροκάματου, όλοι είναι θύματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης ενώ το κράτος κωφεύει.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

Την προστασία τον ενοικιαστών με νόμο ενάντια στις εξώσεις με κίνητρο την απληστία.

Την απαγόρευση της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε πολυκατοικίες και σε περιοχές αμιγούς αστικής κατοικίας.

Την παύση της γκετοποίησης των πόλεων μας στον βωμό του κέρδους

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΥΡΩΝΑ

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα για: 1) Την προστασία των ενοικιαστών με νόμο ενάντια στις εξώσεις με κίνητρο την απληστία.
    2) Την απαγόρευση της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε πολυκατοικίες και σε περιοχές αμιγούς αστικής κατοικίας, όπως ο Βύρωνας, καθώς και να θεσπιστούν αυστηρότερα κριτήρια και κατάλληλη φορολόγηση αυτών των διαμερισμάτων που προορίζονται για βραχυχρόνια μίσθωση, καθώς και προστασία με νόμο των ευάλωτων ενοικιαστών ώστε να απελπίσουμε τους ιδιοκτήτες και να τους κανουμε να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από το ψεύτικο όραμα που τους πλασάρουν διάφορες πλατφόρμες, τότε θα έχουμε κύματα νέων οικογενειών αστέγων. Ήδη υπάρχουν πολλοί απελπισμένοι που ψάχνουν, απεγνωσμένα, για ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Κάντε μια βόλτα και συγκρίνετε τα ενοικιαστήρια που υπάρχουν σήμερα με πριν από ένα η δυο χρόνια. "Είδος προς εξαφάνιση τα ενοικιαστήρια λόγω Airbnb" Αναλυτικά εδώ: https://www.kathimerini.gr/1026446/gallery/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/eidos-pros-e3afanish-ta-enoikiasthria-logw-airbnb?fbclid=IwAR3N66u5uaDeGRsVkfVwXtSXmS_0P5sI3fy1982_KECkviUlV5xKJ8V7Nsc

    ΑπάντησηΔιαγραφή