Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Νεό φιάσκο! Κλειστό το κολυμβητήριο του Βύρωνα! Να επιστραφούν άμεσα οι συνδρομές!





Με μία λιτή και απέριττη ανακοίνωση πληροφορηθήκαμε οτι στις 2 το μεσημέρι με εντολή δημάρχου, το κολυμβητήριο θα κλείσει λόγω προβλημάτων στον κλιματισμό και όχι μόνο.

Αν δεν μπήκατε στην ιστοσελίδα να το διαβάσετε (γιατί σύμφωνα με την λογική της δημοτικής αρχής είστε υποχρεωμένοι), χάσατε, και πήγατε στο κολυμβητήριο για να μάθετε πως διακόπτονται τα μαθήματα και να βιώσετε την αποπνικτική ατμόσφαιρα σάουνα.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ την προηγούμενη εβδομάδα όπου η μικρή πισίνα θα ήταν κλειστή λόγω καθαρισμού ήξεραν να στείλουν μυνήματα, σήμερα όχι.

Το πρόβλημα ήταν γνωστό ήδη από τις 8 Ιουνίου. Αλλά φυσικά τίποτα δεν είχε γίνει.

Οι γονείς που προσέφευγαν μαζικά στην γραμματεία για να διαμαρτυρηθούν εισέπρατταν την απάντηση ότι "είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα" και ότι "θα έρθει ανταλλακτικό από το εξωτερικό"

Ανακυκλώνεται η είδηση ότι το κολυμβητήριο είχε πρόβλημα με τον κλιματισμό από κατασκευής του από το 2014. Αν είναι έτσι ακόμα χειρότερα διότι 5 χρόνια η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα, ωστόσο παρέλαβε το έργο και το λειτούργησε μέχρι που η κατάσταση έφτασε το απροχώρητο.

Πως ένα ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο που "εγκαινιάστηκε" το 2014 και λειτούργησε το 2015, μέσα σε 4 χρόνια έγινε σαπάκι, είναι κάτι το οποίο μπορεί να εξηγηθεί μόνο στην παντελή ανικανότητα της δημοτικής αρχής Κατωπόδη.

Βλέπετε παρακάτω φωτογραφία από σωλήνα του συστήματος κλιματισμού, από πόρτα χαλασμένη κλεισμένη με σωσίβιο και σιφόνια χωρίς καπάκια και αυτό μόνο μέσα σε 10 λεπτά παραμονής στον χώρο.

Οι ζημιές είναι πολλές περισσότερες από όσες βλέπουμε.


ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΗ.

ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΠΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.




ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ






ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ




ΣΙΦΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου