Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Επέστρεψε με νέο ψεύτικο προφιλ ο ρεπόρτερ Βύρωνα, ως Τίμος Νέγκας, λες και τρώμε σανό...


Επέστρεψε με νέο ψεύτικο προφιλ ο ρεπόρτερ Βύρωνα, ως Τίμος Νέγκας, λες και τρώμε σανό...

Είχαμε αναφορά σε προηγούμενο άρθρο για το "Τι παιχνίδι παίζει ο ρεπόρτερ Βύρωνα"

https://dimokratiki-enotita-virona.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html


Τώρα λοιπόν έφτιαξε νέο προφίλ, και έβαλε και φωτογραφία για να δείχνει αληθοφανές με το όνομα Τίμος Νέγκας, λες και τρώμε σανό.

Ενημέρωση, άλλαξε πάλι φωτογραφία βάζοντας αυτή του DJ Joeυ Negro

Όσες φωτογραφίες και να αλλάξει το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται
και να χάσει ακόμα και όσους πίστευαν στα ευγενικά ελατήρια της κίνησης του.

ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!



Στην προηγούμενη, κάνοντας όμως μία απλά αναζήτηση στο Google, βλέπουμε οτι η φωτογραφία ανήκει στον Marshall Evan, φωτογράφο από το Οχάιο των ΗΠΑ





Αγαπητοί αναγνώστες,

ο "Ρεπόρτερ Βύρωνα" λειτουργεί με συγκεκριμένο σύστημα...Εμφανίζεται μερικούς μήνες πριν τις εκλογές και ... "παίζει το παιχνίδι του (ή των)". Κάνει προσθήκη 1000 φίλους στο Facebook και ανεβάζει τα "καυτά" άρθρα του.

Τον έχουμε παρακολουθήσει και στις εκλογές του 2014. Μετά τις εκλογές, είχε σβήσει σχεδόν όλους τους φίλους που είχε κάνει, πλην ενός πυρήνα, και είχε εξαφανιστεί.

Έχει φροντίσει δε η σελίδα του να εξαιρείται από μηχανές αναζήτησης αρχείου, για να μην υπάρχουν και στοιχεία(https://web.archive.org/).

Τώρα που οι εκλογές του 2019 πλησιάζουν, ο "Ρεπόρτερ Βύρωνα" εμφανίστηκε πάλι και ξανά προς την δόξα τραβά. Όλα αυτά πίσω από την ανωνυμία φυσικά...

Μας θυμίζει ένα αντίστοιχο αυτοδιοικητικό blog που χειριζόταν ένας μεσήλικας κυριούλης και μετά μανίας προωθούσε Σγουρό για περιφερειάρχη. Την περιφέρεια βέβαια την κέρδισε η Δούρου, και λίγο μετά, ως δια μαγείας, το εν λόγω blog εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε εάν ήταν και ο ίδιος.

Αν και είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, ο λόγος που γίνεται αναφορά στο "θέμα" αυτό, είναι γιατί, πρέπει να υποψιάσουμε τους πολίτες, να καταλάβουν ότι, μάλλον, κάτι δεν πάει καλά, και γιατί κάποια στιγμή, πρέπει να δοθεί ένα τέλος στα κατευθυνόμενα φερέφωνα που χωρίς καμία συστολή εκτελούν τις διατεταγμένες υπηρεσίες "Των"! Φτάνει πια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου