Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Πρόσκληση για τον Φράντς Λόμπους





Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές

Ο φίλος μας Φιλέλληνας και υποστηρικτής του ΚΙΦΒ Φράντς Λόμπους πρόκειται να μας επισκεφτεί αυτή την Δευτέρα, 12/11 και ώρα 6 μμ στο ΚΙΦΒ, για να μας δώσει και την οικονομική ενίσχυση που μάζεψαν μαζί με τον γιό του στον φετινό Μαραθώνιο, ο οποίος γίνεται αύριο 11/11/18.

Όπως είναι γνωστό λόγω της ασθένειάς του ο ίδιος ο Φράντς δεν θα τρέξει και την θέση του δρομέα φέτος θα καταλάβει ο γιός του, ο οποίος θα τρέξει στην μικρή διαδρομή των δέκα χιλιομέτρων.

Οι εθελοντές μέλη του ΚΙΦΒ θα υποδεχτούμε τον Φράντς, τον γυιό του και την γυναίκα του στο Φραμακείο μας αυτή την Δευτέρα, ώρα 6 μμ, για να χαιρετίσουμε την συμβολή της Οικογένειας Λόμπους στο μέτωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, και ιδιαίτερα την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στο Κοιν. Ιατρείο Φραμακείο Βύρωνα επί 5 συνεχή χρόνια τώρα! Παρακαλούνται όλα τα μέλη του ΚΙΦΒ να δώσουν το παρόν. Θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε αυτό το καθήκον απέναντι σε ένα αληθινό φίλο και συμπαραστάτη του έργου του ΚΙΦΒ.

Στην συνέχεια στις 7. 30 θα πάμε και θα κάνουμε το τραπέζι στον Φράντς και την οικογένειά του, στην Ταβέρνα της Ρούμελης, απέναντι από την είσοδο του πολυκαταστήματος ΛΙΝΤ. Όλα τα μέλη είναι καλεσμένα. Όλες οι δαπάνες του δείπνου θα καλυφθούν από το ΚΙΦΒ.

Δ. Σουλιώτης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου